INFO "PLATAFORMA LGTBcat" Qui som

Neix, amb voluntat unitària, la Plataforma Catalana d’Entitats LGTB
En el transcurs de la presentació de la nova Plataforma que agrupa la majoria del teixit associatiu de Catalunya es va  donar a conèixer el manifest “Volem la Llei contra la LGTBfòbia” coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia el passat dia 17 de maig a les 12 hores a Glorieta de la transsexual Sonia on van intervenir les entitats LGTB.
.
Així mateix, es va fer lectura del manifest “Volem la Llei contra la LGTBfòbia”, que va comptar amb el suport majoritari de les entitats LGTB de Catalunya.
Les entitats de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya van creure oportú a finals del 2012 organitzar-se en una Plataforma Catalana d’entitats LGTB per tal de promoure una major presència social i crear sinergies entre les organitzacions que treballen en l’àmbit de l’associacionisme LGTB.
 Aquest procés culmina amb el naixement del que vol ser un moviment unitari i consensuat d’acció conjunta per guanyar en eficiència i eficàcia en la consecució d’objectius comuns, a la vegada que es puguin optimitzar recursos materials, logístics i humans.

Les entitats que formen part de la Plataforma d’Entitats LGTB de Catalunya actualment són:
Coordinadora de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya
FAGC
Families Lesbianes i Gais
Casal Lambda
ATC
Projectes del Noms
Col·lectiu Gai de Barcelona
Ecogais
Infogai
Panteres grogues
AMPGIL
STOP SIDA
GAC
ACATHI
Brot Bord
Associació www.SantSadurni.es
Associació Pandora
Gais Positius
LESCAT
ACGIL
Fundació Enllanç
L'Observatori contra l'Homofòbia
Diversitat & Discapacitat
H2O
Tal Com Som

2 comentarios:

  1. la sectorial LGBTI de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ens adherim i donem suport a la concentració de dimecres 27 de gener per aturar l'assetjament escolar #proubullying #jotambesocAlan

    ResponderEliminar
  2. Hola, Sóc el Paolo i em poso en contacte amb vosaltres perquè estic treballant en un projecte de recerca amb les organitzacions LGBT. L'objectiu d'aquest treball és de determinar si teniu necessitats formatives lligades a les tasques d'informació i/o suport a víctimes. Gracies al finançament del projecte, podem organitzar formacions gratuïtes. Confiant que el projecte sigui del vostre interès, us deixo el meu correu: paolo[arroba]gabinet.com
    Cordialment
    Paolo Leotti

    ResponderEliminar